Contact

info.natuurlijksmullen@gmail.com

Adres : Jan van Galenstraat 78

1056cd Amsterdam

06 1110 9518

OV\

bis 18, halte Jan van Galenstraat

Lijn 12 halte Admiraal de Ruyyerweg

Kijn 13 Halte Admiraal de Ruyterweg

14 Comments

 1. Hallo natuurlijk smullen. Afgelopen week waren Peter, ik en de kinderen weer heerlijk aan het smullen van jullie friet! Er was net een inbraak geweest. Alles weer normaal?

  Je vertelde over de truck… nu heb ik een vraag. Ik ben ideeën aan het vermalen voor het eindejaarfeest van onze basisschool. Is de truck te huren om voor 200 kinderen en hun ouders friet te bakken? Dat feest is overigens op 1 juli. Ik kan de kinderen en ouders in groepen indelen zodat we om het half uur een horde kinderen naar de truck sturen. Het feest wordt gehouden in zaal100 (wittenstraat, staatsliedenbuurt)

  groet,
  Jolanda

 2. Voor de groupon deal, is er ook een vegetarische burger mogelijk ? Is de hond bij jullie Welkom? Kan je bij jullie makkelijk en gratis parkeren?

  • Helaas betaald parkeren, op 400 meter hiervandaan
   op de Willem de Zwijgerlaan bij Teterode 1 euro per uur, hond is welkom en een vegetarische burger maken wij geen probleem van.

   Mvrgr Helen

 3. Beste mensen, zouden jullie het eerste tekefoonnummer willen wijzigen? Het zou jammer zijn als jullie wat bestellingen mislopen. Ik kan vanuit brabant toch niet op tijd zijn. 😅

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *